17 Ocak 2012 Salı

Mahşer - Stephen King Türkçe PDF E-book

Mahşer orjinal adıyla "The Stand", Stephen King'in çoğu romanında olduğu gibi sürükleyici ve heyecanlı bir kitap. Olay küçük bir kasabada geçmektedir.Kitap bu kasabada meydana gelen bir trafik kazasını ve sonucunda arabada yaralanan insanları kurtarmak isteyen kişilerin başından geçen olayları anlatmaktadır.Kazada yaralanan kişi virüs taşımaktadır.Bu virüs yavaş yavaş bütün kasabaya çeşitli yollarla yayılmaktadır.bu virüse yakalananlar ilk başta gribe yakalandıklarını zannetmektedirler fakat hastalık ilerledikçe bunun grip olmadığı anlaşılmıştır.Kazada yaralıyı kurtaran kişiler karantinaya alınır.bunlardan sadece bir kişinin bu virüse yakalanmadığı belirlenmiştir.Diğerlerinde ise ilk başta grip belirtileri(baş ağrısı,ateşlenme,burun akıntısı...) görülmektedir.Zaman geçtikçe hastalık ilerler ve ölürler.Doktorların bu virüsü zamanında tespit edememesinden dolayı virüs bütün kasabaya yayılmıştır.Bu sırada kasabadaki insanların başından bazı olaylar geçmektedir.Kitapta bu olaylar insanlara ders verici bir şekilde anlatılmıştır.
Alacakaranlıkta ağır ağır ilerleyen eski model Chevrolet, karabasan ve ölüm saçan Pandora'nın kutusuna benziyordu. İlerde Bill Hapscomb'un benzin istasyonunun ışıkları parlıyordu... Kısa süre sonra kutu açılacak ve ölüm dansı başlayacaktı...
"Mahşer" iyi ve kötünün arasındaki çekişmeyi dile getiren karanlık güçlerin arasındaki çekişmeyi dile getiren karanlık güçlerin ve karşı konulamayan korkunun destanıdır.





Buradan indirebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder