16 Ocak 2012 Pazartesi

Olasılıksız Adam Fawer Türkçe E-book



OLASILIKSIZ




Bitirmek İçin Yarını, Başkasına Anlatmak İçin Bitirmeyi Beklemeyeceksiniz.
Adam Fawer'ın yazdığı Olasılıksız kitabı için aslında olasılıksız demek yetersiz. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kitap sizi tamamen etkisi altına alıyor. Son derece sürükleyici ve kendine bağlayan bir kitap. Kitabın kapağında yazdığı gibi gerçektende bitirmek için yarnı bekleyemeyeceksiniz.
Kitabın konusu genel olarak; David Caine'in bir takım deneysel tedaviler sonucunda kazandığı gelişmiş hesaplama yeteneği sayesinde, tahminlerinin geleceği görmek haline geldiğini anlamasıyla başından geçenleri konu almaktadır.Özet olarak kitabın kahramanı Pierre-Simon Laplace'in yarattığı bir teori olan Laplace'in Şeytanı haline dönüşmüştür.Olasılıksız en iyi roman dalında bolca ödül kazanmıştır.Eser kendisinden bir yıl sonra vizyona girecek olan next filminin de bir kitap halidir.(vikipedi)
Kitabı okudukça aslında sadece bi insanın tek bir davranışının bile, başka insanların hayatını nasılda etkileyebileceğini görerek şaşırıyorsunuz. Gerçektende kaçırılmaması gereken kitaplardan birisi... Bazı yerlerde şaşırıyor, bazı yerlerde heyecandan oturduğunuz yerde hareketleniyorsunuz. 2 yıldır en çok satanlar listesinde olan bu kitabı kaçırmayın. Hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan birisidir!







Burdan indirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder